Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät 2020 (in Finnish)

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät on monitieteinen keskustelufoorumi alan tutkijoille ja asiantuntijoille sekä jokaiselle, joka kokee tarvitsevansa työssään uusinta tutkimustietoa vaikuttavuudesta.

Vuoden 2020 tutkimuspäivien pääteema on Vaikuttavuustieto käyttöön. Pääteeman lisäksi päivillä käsitellään muun muassa vaikuttavuutta hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä, sosiaali- ja terveyspalveluissa ja niiden johtamisessa sekä politiikassa ja reformeissa. Päivien aikana keskusteluun nousevat myös vaikuttavuuden teoriat ja mittaamisen menetelmät sekä ICT-sovellukset ja sote-integraatioon liittyvät kysymykset.

Päivien pääpuhujina:
Jemma Hawkins, Cardiff University
Kaijus Ervasti, Lainsäädännön arviointineuvosto
Pilvikki Absetz, Collaborative Care Systems Finland ja Itä-Suomen yliopisto

Lisäksi päivillä järjestetään paneelikeskustelu ”Näkökulmia vaikuttavuustiedon hyödyntämiseen”, jossa esitellään ja keskustellaan eri tieteenalojen näkökulmista vaikuttavuustiedon hyödyntämisessä.

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivien yhteydessä järjestetään kaksi kaikille osallistujille suunnattua temaattista työpajaa ”Sosiaalityön vaikuttavuus” ja ”Vaikuttavuustiedon hyödyntäminen” sekä yrityksille suunnattu ”Grindery feat. Vaikuttavuuden tutkimus”.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan vaikuttavuudesta, kuulemaan ajankohtaista tutkimustietoa ja verkostoitumaan asiantuntijoiden kanssa!

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds